Praktijk Perfectly You

Mijn missie is mijn cliënten te helpen opnieuw in de eigen kracht te gaan staan, zodat zij zelf weer de regie over het eigen leven gaan voeren.

Ik ben Andre Last

natuurgeneeskundige therapeut en coach

Jarenlang heb ik mij aangepast om aan allerlei maatschappelijke-, relationele- en professionele verwachtingen te kunnen voldoen. Tot op enig moment mijn lichaam aan gaf dat het wel genoeg was. Door deze verwachtingen waaraan ik niet langer kon voldoen, kreeg ik last van stress en uiteindelijk ontwikkelden zich fysieke klachten. Ik was uiteindelijk nog nauwelijks in staat het bed uit te komen. Aan alles merkte ik dat een verandering in mijn leven noodzakelijk was.

In overleg met mijn toenmalige werkgever ben ik opnieuw gaan studeren. Nu een aantal jaren later ben ik gediplomeerd natuurgeneeskundige- en energetisch Therapeut, Coach, Practitioner Neurolinguistisch Programmeren (NLP), Regenesis Touch Therapeut en Neuro Emotionele Integratie Therapeut (NEI-therapeut) en beheers ik diverse behandelingsmethoden als Emotional Freedom Techniques (EFT), Mindfulness, Trigger Point Massage en ben ik Reiki-Master.

Door de diverse opleidingen en trainingen en mijn persoonlijke ervaring ben ik nu in staat om anderen te helpen zichzelf en de eigen emoties weer serieus te nemen. Hierdoor weet ik nu dat de signalen die je van jouw lichaam krijgt als een persoonlijk kompas werken voor de keuzes die je te maken hebt in het leven. Het geeft je intuïtief antwoord op de vraag; “wat is goed en wat is niet goed voor mij?”. Je hoeft niet langer alle belangrijke beslissingen mentaal af te wegen. Hierdoor krijg je de innerlijke rust waar velen van ons zo naar op zoek zijn.

Een korte video over wat ik doe

Perfectly You Video

Ik beheers meerdere behandelingsmethoden en zal intuitief die methoden inzetten die bij jouw klachten of ziekte passen.